HENNA GLADE

SINUN VALOKUVAAJASI

Kuva: Johanna Sjövall - www.johannasjovall.fi

Olen Henna, paljasjalkainen Porilainen valokuvaaja. Opiskelin valokuvausta vuosina 2010-2012 (KIP), sekä 2016-2017 (VAT).

Olen valokuvaaja joka inspiroituu arjen pienistä ja ehkä tavallisistakin asioista. Kevään ensimmäisistä lämpimistä päivistä, värien kauneudesta ja syksyn pimenevistä illoista. Kesäsateen kastelemasta hevosen harjasta ja koiran iloisesta riemusta meren rannalla. Ystävien ja perheen kanssa vietetystä ajasta. Näitä pieniä ja rakkaita hetkiä haluan tallentaa myös asiakkaiden valokuviin. Pieniä unohtumattomia hetkiä. Sydämeni sykkii suuresti kohtaamisille, uusille ihmisille ja sille, että saan kulkea mukananne elämänne tärkeimmissä hetkissä. 

Rakastan koiriani ja hevosiani, ne inspiroivat ja auttavat jaksamaan. Pidän matkustelusta, ammennan ideoita ja voimaa uusista ihmisistä ja kulttuureista. Erilaisuuden rikkaudesta. Musiikki kulkee mukanani minne menenkin ja toisinaan on vain ihanaa hiljentyä ja rauhoittua hyvän kirjan ääreen. Elämä on matka ja yritän tehdä jokaisesta hetkestä määränpäätä tärkeämpää.

Tee sitä mitä rakastat - ja juuri sitä minä teen kun saan tarttua kameraan ja antaa hetken viedä. Ikuistaa juuri teidän tärkeät hetket unohtumattomiksi valokuviksi. 

Ota yhteyttä

puh. 045 1957 057

e-mail: info@hennaglade.com

Studio

Pohjoisranta 11, 28100 Pori
Studio avoinna sopimuksen mukaan!